Návštěva v Jablonci n.N. u Cindy "Agáta"

10.02.2012 14:17

     Dne 7.2.2012 jsem se opět přijeli podívat na Cindy, která je u svých majitelů v Jablonci n.N.. Je to neuvěřitelné, ale opět nás poznala. Přestože je to prý správný hlídací pes, který ohlašuje každou návštěvu již z daleka, tak u nás ani neštěkla a jen vrtěla ocasem a skákala snad dva metry do výšky a kňučela radostí.

     Znovu  jsme viděli, že se má Cindina naprosto skvěle a ani současné mrazy ji nevadí, protože je doma na gaučíku. To jak vyváděla po příchodu páníčka, který přišel z práce až chvíli po našem příchodu je opět důkaz že je zde naprosto šťastná. Vyskakuje na něho radostí a nedá se odbýt, dokud ji nepochová v náručí. To pak je spokojená a přestane alespoň vyskakovat. Potom však její radost nekončí. Pobíhá šťastná po bytě jako blázen a neví co dřív, návštěvu, nebo páníčka. V jednu chvíli jsme měli již strach, že někde něco rozbije, ona však zřejmě ví co a jak a tak k žádné újmě na zařízení nedošlo. Nakonec se uklidnila a spokojeně si lehla. Nejprve na zem, ale tam nebyla v kontaktu a tak se vetřela na gauč, kde se nechala hladit  až do omrzení.

     Nějaký čas po přivítání jsme se rozhodli, že zkusíme se Cindinou výcvik obran. Sice již začínalo být šero, a vzhledem ke sněhovým závějím jsem toto museli absolvovat pouze na vyhrnuté cestě před garáží, tak nás Cindi příjemně překvapila. Nejprve jsme zkoušeli klasický hadr. Toto bylo perfektní a tak jsme zkusili zákusy na peška. Po prvotním rozkoukání co se to děje, kdy sice naskočila na peška, ale nepovedl se jí zákus, nebo jej neudržela, se postupně zlepšovala, až prováděla naprosto jisté a pevné zákusy. To vše v klidu, bez nervů jako by se nic nedělo. Postupně také  začala být aktivní a bojovala po zákusu až peška vyhrála. Video je přiloženo níže.

     Opět musíme poděkovat novým majitelům, že se o Cindinu tak skvěle starají. Určitě se přijedeme znovu a rádi podívat jak se jim daří.

 

 

https://www.uloz.to/xDeBE6u/cindy-wmv   heslo:Cindy